Tésztánk leveles, ropogós állagát többszöri kézzel történő nyújtás és számtalan hajtogatás révén nyeri el. Réteseink tölteléke valódi túróból, mákból és gyümölcsből készül, ezért oly egyedi és összetéveszthetetlen az ízük.
Műhelyeinkben kizárólag természetes, adalék- és tartósitószermentes alapanyagokból dolgozunk, ezáltal érve el a sokak által kedvelt házias ízt, mely rétesünk alapvető jellemzője. Üzleteinkben a helyszínen és az igényeknek megfelelően sütünk, hogy lehetőség szerint mindig friss, ropogós rétesekkel várjuk betérő vendégeinket.
„Tudd meg, ó gazdasszony, hogy a rétes tésztája is csak úgy jó, ha egy zsemlyényi czipóból egy huszárt lovastól tésztába sodorhatsz vele” - idézet Emma asszony 1902-ben írt szakácskönyvéből; Sütemények, tészták könyve
meggyes, cseresznyés, almás, szilvás, mákos, diós, túrós meggyes
káposztás, tökös-mákos, kapros túrós